Diapositiva1.JPG

14 días, 12 noches

Jean-Phillippe Duval elabora una pel·lícula emocionant i continguda, on els paisatges es fonen amb el drama que explica el guió, el missatge i recorregut són tan emocionals, que assoleix una connexió molt sòlida amb l'espectador.

Isabelle Brodeur, una dona de 54 anys, perd la seva filla Clara, d'origen vietnamita, en un tràgic accident de quad. Un any després de la seva mort, la vida d'Isabelle encara està en estat de caos. Trencada pel dolor, Isabelle només té un desig: escapar, volar a Vietnam i submergir-se en el país d'origen de Clara.

 

Encara commocionada per l'experiència, Isabelle torna a l'orfenat vietnamita amb l'esperança de tornar a connectar emocionalment amb la seva filla Clara a través de la seva terra natal. Immersa i aclaparada, Isabelle inesperadament es troba amb la mare biològica de la seva filla i juntes busquen la manera de seguir endavant.

HORARIS

Divendres 26 de febrer  

19.45

Dissabte 27 de febrer

-

Diumenge 28 de febrer

17.15

Dilluns 1 de març

Tancat

Dimarts 2 de març

Tancat

Dimecres 3 de març

19.45 (dimecres de cine)

Idioma de les projeccions:

Doblada al castellà

Direcció: Jean-Philippe Duval; Guió: Marie Vien; Intèrprets: Anne Dorval, François Papineau, Leanna Chea, Laurence Barrette; País: Canadà; Any: 2019; Durada: 94 minuts; Qualificació: Apta per a tots els públics; Gènere: Drama

entradesT.png