top of page
Presentación1.jpg
tira llarga.png

A fuego lento

Juliette Binoche als fogons d'un film de gust i textures exquisides

1885. La cuinera excepcional Eugénie ha treballat per al famós gourmet Dodin durant els últims 20 anys. Amb el pas del temps, la pràctica de la gastronomia i l'admiració mútua s'ha convertit en una relació romàntica. La seva associació ha donat lloc a plats únics, capaços de satisfer els paladars més exigents, però Eugénie valora la seva llibertat i mai ha volgut casar-se amb Dodin. Aleshores, ell decideix fer una cosa que mai ha fet abans: cuinar per a ella.

 

Escollida per França com a candidata a l’Oscar a la millor pel·lícula internacional, aquest delicat film ha estat dirigit pel director vietnamita Trần Anh Hùng, qui fa 30 anys es va donar a conèixer per El olor de la papaya verde.

Amb el patrocini de la DO Penedès.

HORARI

Diumenge 5 de novembre

20.00 (VOSE)

Idioma de les projeccions:

Versió original en francès subtitulada al castellà

Títol original: "La passion de Dodin Bouffant"; Direcció: Trần Anh Hùng; Guió: Trần Anh Hùng; Intèrprets: Juliette Binoche, Benoît Magimel, Emmanuel Salinger, Patrick d'Assumçao, Galatéa Bellugi, Jan Hammenecker, Frédéric Fisbach, Bonnie Chagneau-Ravoire, Jean-Marc Roulot, Yannik Landrein i Sarah Adler; Qualificació: Pendent; País: França; Any: 2023; Durada: 134 minuts

entradesT.png
lletreslogo2.PNG
android-location_icon-icons.com_50512.png

Carrer General Prim, 7. Vilafranca del Penedès

bottom of page