top of page
Presentación1.jpg
tira llarga.png

Abraça'm fort

Després de la seva estrena a la secció Cannes Premières, arriba a Vilafranca avalat per l’entusiasme generalitzat de la crítica

Hi ha qui coneix Mathieu Amalric per la seva extensa carrera com a actor (La escafandra y la mariposa, El gran hotel Budapest, era el dolent de Quantum of Solace), hi ha qui l’ha conegut ja com a director (aquí va estrenar la genial Barbara, amb Jeanne Balibar per la famosa cantant). Sigui com sigui, la seva trajectòria és d’aquelles intraçables, polièdriques però plenes de moments absolutament brillants. Abrázame fuerte va del tot en sintonia amb aquest esperit fugedís.

 

Abrázame fuerte és un fascinant cub rubik de sons i imatges, un seductor puzle narratiu que cala fins a l’ànima, i en què (com veurem) res no és el que sembla. Amalric adapta una obra de teatre de Claudine Galea (de suggerent títol Je reviens de loin, “torno de lluny”) i posa a la magnífica Vicky Krieps (El hilo invisible) com una mare que pot haver abandonat, o no, a la seva família. Més que explicar-nos una història convencional, a Amalric li interessa construir un joc de miratges que ens traslladin a l’interior de la ment d’una dona ferida. En això rau la força d’aquest melodrama portentós: que no n’haureu vist cap de semblant, que corre com l’aire fresc i talla com la neu a la cara.

 

Amb el patrocini de la DO Penedès.

 

Amb la compra de l’entrada, el públic d’aquesta sessió podrà adquirir el #PackMost. L’estoig conté una ampolla de Jean Leon, una selecció de formatges de Xerigots i una copa del Most Festival. El preu del pack és de 20€, amb l’entrada inclosa!

HORARI

Dissabte 12 de novembre

21.30

Director: Mathieu Amalric; Génere: Drama; Any: 2022; Guió: Mathieu Amalric, Claudine Galea; Durada: 97 min.; País: França; Idiomes: Francés; Subtítols: Català; Repartiment: Vicky Krieps, Arieh Worthalter, Anne-Sophie Bowen-Chatet, Sacha Ardilly, Juliette Benveniste, Aurèle Grzesik, Aurélia Petit, Erwan Ribard, Clémentine Carrié, Cuca Baneres Flos

entradesT.png
lletreslogo2.png
android-location_icon-icons.com_50512.png

Carrer General Prim, 7. Vilafranca del Penedès

bottom of page