top of page
general.jpg
tira llarga.png

Àfrica a la pantalla

android-location_icon-icons.com_50512.png

Rambla Nostra Senyora, 35-37 (Teatre Casal). Vilafranca del Penedès

Programació setembre - octubre del 2023

faerwell amor poster.jpg

Farewell Amor

Ds. 30 de setembre, 18.00

Durada: 95 minuts

Idioma de les projeccions: VOSC

Accés gratuït.

Walter, un home migrant d’Angola, es reuneix després de disset anys amb la seva filla i la seva dona als Estats Units. Amb el temps s’han convertit en un grup d’estranys que comparteixen un apartament d’una habitació. No obstant això, descobreixen una mateixa passió per la dansa que els ajudarà a superar la distància que existeix entre ells.

kkhumba.jpg

Khumba

Dg. 1 d'octubre, 11.30

Durada: 85 minuts

Idioma de les projeccions: Doblada al castellà

Presentació del conte: “Vull anar a l’escola” de l’ONGD Alkària, a càrrec d’una de les autores, Miriam Reina Noguer.

Accés gratuït.

A Khumba, una zebra que només té ratlles a la meitat del seu cos, tots l'acusen de ser la responsable d'una atroç sequera. Decideix llavors trobar el llegendari pou d'aigua en què les zebres van aconseguir les seves preuades línies. En la seva aventura, Khumba s'haurà d'enfrontar amb el malvat Phango, un sàdic lleopard que controla tots els pous d'aigua.

4bd17353-manolino-posterv3.jpg

Manoliño Nguema

Dv. 6 d'octubre, 19.00

Durada: 85 minuts

Idioma de les projeccions: Original en castellà

Accés gratuït.

Marcelo Ndong, un artista africà sexagenari format a un poble de Galícia i que ara regenta una petita escola de teatre a Malabo (Guinea Equatorial), rep una inesperada proposta: muntar una obra de teatre que relati la seva pròpia vida. Marcelo crearà, a Malabo, una obra que serà un viatge personal i creatiu que el conduirà des de la Guinea postcolonial i l’Espanya franquista fins a l’actualitat.

egungun.jpg

Masquerade

Ds. 7 d'octubre, 20.00

Durada: 15 minuts

Idioma de les projeccions: VOSC

Projecció conjuntament amb el llargmetratge “Lingui. Lazos sagrados”. Debat posterior de la projecció, a càrrec de l’equip del FICAC.

Accés gratuït.

Salewa torna de Londres a Nigèria, el país on va néixer, per assistir al funeral de la seva mare. El que descobreix, en canvi, és un camí que la porta al seu passat i cap a una nova comprensió de les persones i les experiències que la van modelar. Les coses es calmen quan Salewa retroba a la seva amiga de la infància Ebun.

Lingui_Lazos_sagrados-565562624-large.jpg

Lingui. Lazos sagrados

Ds. 7 d'octubre, 20.00

Durada: 88 minuts

Idioma de les projeccions: VOSC

Projecció conjuntament amb el curtmetratge “Masquerade”. Debat posterior de la projecció, a càrrec de l’equip del FICAC.

Accés gratuït.

L’Amina és una dona musulmana practicant que viu amb la seva filla Maria, de quinze anys. Quan l’Amina s’assabenta que la Maria està embarassada i vol avortar, mare i filla s’enfronten a una situació impossible en un país on l’avortament està condemnat legalment i moralment.

Saba_versión principal.jpg

Demana el teu val a la taquilla del Kubrick Cinema o la sala Zazie-Casal, que després podràs validar als caixers del pàrquing.

- Descompte aplicable de dimecres a diumenge, entre les 17.30h i les 23.45h
- Vàlid als dos pàrquings Saba ubicats al centre de Vilafranca: Cal Rondina i Rambla-Plaça Penedès.

bottom of page