Presentación1.jpg
tira llarga.png

Ali & Ava

Una pel·lícula amable i senzilla que ens recorda molt al cinema de Ken Loach

Per diferents motius, Ali i Ava se senten sols. Es coneixen a través de Sofía, la filla dels inquilins eslovacs d’Ali a qui Ava cuida. A partir d’allà i durant un mes lunar, una connexió profunda comença a créixer entre ells, malgrat les seqüeles de la relació anterior d’Ava i la confusió emocional d’Ali; i tot això alimentat per la passió de tots dos per la música.

 

Ali & Ava és una pel·lícula que destaca per la seva llum, elegant i evanescent. Una petita i emocionant història sobre ànimes solitàries que es troben i aprenen a acceptar-se i estimar-se. És, en definitiva, una història majoritàriament optimista, d’ulls que somriuen i de balls fortuïts, de primers passos on aprendre un altre cop a gaudir de la vida.

HORARIS

Dijous 20 d'octubre

20.15 (VOSE)

Divendres 21 d'octubre

21.30 (VOSE)

Idioma de les projeccions:

Versió original en anglès subtitulada al castellà

Títol original: ‘‘Ali & Ava’’; Direcció: Clio Barnard; Guió: Clio Barnard; Intèrprets: Adeel Akhtar, Claire Rushbrook, Ellora Torchia, Shaun Thomas, Natalie Gavin, Mona Goodwin, Krupa Pattani, Vinny Dhillon, Tasha Connor, Macy Shackleton i Ariana Bodorová; Qualificació: No recomanada per a menors de 12 anys; País: Regne Unit; Any: 2021; Durada: 95 minuts

entradesT.png
zazie casal.png
android-location_icon-icons.com_50512.png

Rambla Nostra Senyora, 35-37 (Teatre Casal). Vilafranca del Penedès