top of page
Presentación1.jpg
tira llarga.png

Alimañas

Una comèdia social d'humor mordaç que compta amb un repartiment de luxe

Dos germans molt diferents entre ells, Carlos i Paco, acaben units per l'ambició d'heretar un edifici propietat de la seva mare, que tot i ser gran no vol morir-se i vol tenir una vida llarga i tranquil·la. En aquest lloc tots dos tenen posades totes les seves esperances per millorar la seva precària situació econòmica.

 

Jordi Sánchez juntament amb Pep Antón Gómez escullen una de les seves primeres peces teatrals, Mitad y mitad, per transformar-la en la seva òpera prima. El tàndem Sánchez-Gómez crea una comèdia frenètica que accentua el to d'humor negre amb un gran apartat tècnic i on treuen tot el partit d'un repartiment coral que brilla per la seva vis còmica, com és el mateix Jordi Sánchez acompanyat de Carlos Areces, Sílvia Abril, Loles León i Carmina Barrios.

Títol original: "Alimañas"; Direcció: Pep Anton Gómez, Jordi Sánchez; Guió: Pep Anton Gómez, Jordi Sánchez; Intèrprets: Jordi Sánchez, Carlos Areces, Sílvia Abril, Loles León, Carmina Barrios, Pilar Bergés i Antonio Resines; Qualificació: No recomanada per a menors de 12 anys; País: Espanya; Any: 2023; Durada: 84 minuts

HORARIS

Divendres 24 de novembre

19.00

Dissabte 25 de novembre

20.00

Diumenge 26 de novembre

19.00

Dilluns 27 de novembre

Tancat

Dimarts 28 de novembre

Tancat

Diumenge 29 de novembre

18.00

Idioma de les projeccions:

Original en castellà

entradesT.png
zazie casal.png
android-location_icon-icons.com_50512.png

Rambla Nostra Senyora, 35-37 (Teatre Casal). Vilafranca del Penedès

bottom of page