top of page
Presentación1.jpg

Andrea Chénier

tira llarga.png

Jonas Kaufmann encapçala l'espectacular posada en escena de l'èpic drama històric de Giordano

Endinsa't en els turbulents i apassionants temps de la Revolució Francesa amb Andrea Chénier, una obra mestra operística que et transportarà al cor mateix de la història. En una sumptuosa festa al París del segle XVIII, el poeta homònim pronuncia un discurs audaç que desafia obertament el règim de Lluís XVI, desencadenant així una sèrie d'esdeveniments que canviaran el curs de la història. Cinc anys més tard, la Revolució ha donat pas al terror, i l'equilibri de poder entre Chénier, la seva estimada Maddalena i Gérard, l'home que ho podria destruir tot, es veu sotmès a una intensa prova.

 

Aquesta producció espectacular, encapçalada pel famós tenor Jonas Kaufmann, sota la direcció magistral de David McVicar i la batuta experta d'Antonio Pappano, us submergeix en un drama històric èpic sobre la lluita per la llibertat i l'amor en temps d'agitació política. Des de les fastuoses sales de l'aristocràcia fins als carrers tumultuosos de París, Andrea Chénier us portarà en un viatge emocional que explorarà els límits del sacrifici, la passió i la lleialtat. No et perdis aquesta darrera producció de Pappano com a director musical de la Royal Opera, una experiència operística que et deixarà meravellat.

HORARI

Dimarts 11 de juny

20.15

Òpera en diferit via satèl·lit

La sessió inclou copa de cava cortesia de Covides (Cava Terra Terrae Brut) i café i una degustació gentilesa de Makondo Coffee.

logo-makondo-kubrick-rojo.png

Royal Opera House, Londres; Música: Umberto Giordano; Director Musical: Antonio Pappano; Director d’escena: David McVicar; Intèrprets: Jonas Kaufmann, Sondra Radvanovsky, Amartuvshin Enkhbat i Katia Ledoux; Any: 2024; Durada: 195 min.; Gènere: Òpera

entradesT.png
lletreslogo2.PNG
android-location_icon-icons.com_50512.png

Carrer General Prim, 7. Vilafranca del Penedès

bottom of page