top of page
Presentación1.jpg
tira llarga.png

Armageddon Time

Intensa, emocional i profundament ètica

Paul Graff porta una infància tranquil·la als suburbis novaiorquesos. Juntament amb Johnny, un company de classe exclòs pel seu color de pell, es dediquen a fer entremaliadures. Després d’un incident, és enviat a una escola privada, en la qual l’elitisme i el racisme sense complexos amb el qual es troba canviaran el seu món de manera dràstica.

 

Armageddon Time, de l'aclamat cineasta James Gray, és una història de maduresa profundament personal sobre la força d'una família, la complexitat de l'amistat i l'ambició generacional de perseguir el somni americà; tot això amb el teló de fons d'una Amèrica preparada per a triar com a nou president a Ronald Reagan. Un film reflexiu que continua ressonant fins i tot després dels crèdits finals.

HORARIS

Dijous 2 de febrer

20.15 (VOSE)

Divendres 3 de febrer

21.30 (VOSE)

Idioma de les projeccions:

Versió original en anglès subtitulada al castellà

Títol original: ‘‘Armageddon Time’’; Direcció: James Gray; Guió: James Gray; Intèrprets: Anne Hathaway, Jeremy Strong, Banks Repeta, Jaylin Webb, Anthony Hopkins i Jessica Chastain; Qualificació: No recomanada per a menors de 12 anys; País: Estats Units; Any: 2022; Durada: 114 minuts

entradesT.png
zazie casal.png
android-location_icon-icons.com_50512.png

Rambla Nostra Senyora, 35-37 (Teatre Casal). Vilafranca del Penedès

bottom of page