Aves de presa (y la fantabulosa emancipación de Harley Quinn)

Dirigida per Cathy Yan a partir d'un guió de Christina Hodson, és una explosió insolent d'energia còmica. Una impressionant exhibició per part de Margot Robbie, que lidera la pantalla i dota a la seva turmentada protagonista de tota la dimensió que es mereix.

Algun temps després de la derrota de l'Hechicera, el Joker i Harley Quinn han fugit de retorn a Gotham. Enmig de la seva relació abusiva, el Joker trenca amb Harley i la fa fora de casa. Finalment, Harley es començarà a llaurar un futur en el món del crim de Gotham.

 

Després de la seva emancipació, la malvada decideix aliar-se amb tres superheroïnes per formar el grup 'Aves de presa'. A més de Quinn, aquesta associació està formada per Canario Negro, Cazadora i Renee Montoya. Les quatre uneixen les seves forces per salvar Cassandra Cain del malvat rei del crim Máscara Negra.

HORARIS

Divendres 21 de gener 

16.45 - 21.45

Dissabte 22 de febrer

17.00 - 19.15

Diumenge 23 de febrer

16.30 - 21.45* (*VOSE)

Dilluns 24 de febrer

-

Dimarts 25 de febrer

Tancat

Dimecres 26 de febrer (dimecres al cine)

17.00 - 22.00

Idioma de les projeccions:

Doblada al castellà / VOSE

Direcció: Cathy Yan; Guió: Chuck Dixon, Jordan B. Gorfinkel, Christina Hodson; Intèrprets: Margot Robbie, Mary Elizabeth Winstead, Ewan McGregor, Jurnee Smollett-Bell, Rosie Pérez, Chris Messina; País: EUA; Any: 2019; Durada: 108 minuts; Qualificació: No recomenada per a menors de 16 anys; Gènere: Acció

entradesT.png