Informació pel·lícula
Diapositiva1.JPG

Bohemian Rhapsody

Una contagiosa celebració plena de ritme i sentiment de la música de Queen i de l'extraordinària vida del seu vocalista, dominat per la magnètica, juganera i inesperadament commovedora interpretació de Rami Malek.

Són els anys 70. El cantant Freddie Mercury, el guitarrista Brian May, el bateria Roger Taylor i el baixista John Deacon formen la banda britànica de rock Queen. Seria l'any 1975 quan el seu senzill Bohemian Rhapsody els col·locaria en un primer pla de l'escena musical internacional.

 

El film és una crònica del meteòric ascens a l'Olimp de la música d'aquesta banda, a través de les seves icòniques cançons i el seu revolucionari so, des que Mercury s'unís a Brian May i Roger Taylor, fins al macroconcert Live Aid de 1985 a l'estadi de Wembley, sis anys abans que Mercury morís de forma prematura.

HORARIS

Divendres 10 de juliol 

21.00

Dissabte 11 de juliol

21.00

Diumenge 12 de juliol

21.00

Dilluns 13 de juliol

Tancat

Dimarts 14 de juliol

Tancat

Dimecres 15 de juliol (dimecres al cine)

21.15

Idioma de les projeccions:

Doblada al castellà

Direcció: Bryan Singer; Guió: Anthony McCarten; Intèrprets: Rami Malek, Joseph Mazzello, Ben Hardy, Gwilym Lee, Lucy Boynton, Aidan Gillen; País: Regne Unit; Any: 2018; Durada: 134 minuts; Qualificació: No recomenada per a menors de 12 anys; Gènere: Drama

entradesT.png