top of page
Presentación1.jpg
tira llarga.png

Cantando bajo la lluvia

Celebrem el centenari de Warner amb una indiscutible obra mestra del musical

Abans de conèixer l’aspirant a actriu Kathy Selden, l'ídol del cinema mut Don Lockwood es pensava que ho tenia tot: fama, fortuna i èxit, però després de conèixer-la, s’adona del que realment faltava a la seva vida. Amb el naixement del cinema sonor, Don vol filmar els musicals amb Kathy, però entre tots dos s’interposa la reina del cinema mut Lina Lamont.

 

Sens dubte, aquest és el títol més important del cinema musical de tots els temps. Amb els noms i el talent versàtil de Gene Kelly, Donald O'Connor i Debbie Reynolds, secundats per melodies rítmiques, balls meravellosos i alguns moments còmics molt divertits. Un film rodó i meravellós que, per moltes vegades que es vegi, sempre deixa un bon gust de boca. Tot un clàssic amb majúscules.

HORARIS

Divendres 24 de març

18.00

Idioma de la projecció:

Versió original en anglès subtitulada al castellà

Títol original: "Singin' in the Rain’’; Direcció: Gene Kelly, Stanley Donen; Guió: Adolph Green, Betty Comden; Intèrprets: Gene Kelly, Donald O'Connor, Debbie Reynolds, Jean Hagen, Millard Mitchell, Cyd Charisse, Douglas Fowley i Rita Moreno; Qualificació: Apta per a tots els públics; País: Estats Units; Any: 1952; Durada: 103 minuts

entradesT.png
lletreslogo2.png
android-location_icon-icons.com_50512.png

Carrer General Prim, 7. Vilafranca del Penedès

bottom of page