top of page
Presentación1.jpg
tira llarga.png

Caro diario

Recuperem l'obra mestra de Nanni Moretti i que va marcar l'esdevenir del seu particular estil

Moretti filma el seu diari particular a través de tres relats en la millor tradició del cinema italià. Sobre la meva Vespa, Illes i Metges componen un enginyós i inclassificable retrat d’algunes de les obsessions de l’home actual a través de petits retalls plens d’humor i ironia. Per sobre de tots, i dins el meravellós primer capítol, destaca l’hipnotitzant passeig-homenatge a Pasolini, amb música de Keith Jarrett; tot un prodigi de maneig del tempo i com fer, d’una escena anodina, un moment de màgia cinematogràfica.

 

Trenta anys després de la seva estrena, amb El sol del futuro com a mirall contemporani, tornem al clàssic de Nanni Moretti per celebrar-lo com el clàssic contemporani que és.

 

Nanni Moretti es dirigeix a si mateix en aquesta reflexió en clau humorística de la vida, la lluita política i cultural. Presentada en tres capítols, Moretti fa ús de les seves vivències recorrent Roma amb la seva Vespa, fent un creuer per illes remotes amb un amic a la recerca de pau per finalitzar la nova pel·lícula i visitant doctor rere doctor per curar la seva molesta erupció cutània.

 

Amb el patrocini de Pere Ventura.

HORARI

Divendres 3 de novembre

18.00 (VOSE)

Idioma de les projeccions:

Versió original en italià subtitulada al castellà

Títol original: "Caro diario"; Direcció: Nanni Moretti; Guió: Nanni Moretti; Intèrprets: Nanni Moretti, Renato Carpentieri i Antonio Neiwiller; Qualificació: Apta per a tots els públics; País: Itàlia; Any: 1993; Durada: 100 minuts

entradesT.png
zazie casal.png
android-location_icon-icons.com_50512.png

Rambla Nostra Senyora, 35-37 (Teatre Casal). Vilafranca del Penedès

bottom of page