top of page
Presentación2.jpg
tira llarga.png

Casa en flames

Dani de la Orden presenta una tragicomèdia de la classe alta catalana hereva del mateix cinema de Berlanga

La Montse està molt contenta perquè passarà un cap de setmana amb tota la família a la casa que tenen a Cadaqués. Fa temps que està divorciada, el seu ex té una nova parella i els fills s’han fet grans i van a la seva sense fer-li gaire cas... Però aquest cop no permetrà que res ni ningú engegui el cap de setmana a rodar, encara que per aconseguir-ho hagi de cremar-ho tot.

 

Dani de la Orden, amb un guió d'Eduard Sola, torna al to de comèdia dramàtica dels seus primers treballs, Barcelona, ​​nit d'estiu i Barcelona, ​​nit d'hivern. La pel·lícula aborda amb subtileses i amb sentit de l'humor el terrible assumpte de la soledat. Una pel·lícula intimista que parla de tot allò que no diem i ens guardem, traient a la llum la part més egoista que tenim tots amb la gent que més volem. Amb una posada en escena oberta, senzilla, directa i una direcció d'un repartiment coral, liderat per una magnífica Emma Vilarasau, amb un excel·lent balanç de veritat i humor en cada personatge.

HORARI

Dijous 11 de juliol

17.45

Divendres 12 de juliol

-

Dissabte 13 de juliol

17.30

Diumenge 14 de juliol

-

Dilluns 15 de juliol

Tancat

Dimarts 16 de juliol

Tancat

Dimecres 17 de juliol

17.30

Idioma de les projeccions:

Original en català

Títol original: "Casa en flames"; Direcció: Dani de la Orden; Guió: Eduard Sola; Intèrprets:  Emma Vilarasau, Enric Auquer, Maria Rodríguez Soto, Alberto San Juan, Clara Segura, Jose Pérez-Ocaña i Macarena García; Qualificació: No recomanada per a menors de 16 anys; País: Espanya; Any: 2024; Durada: 110 minuts

entradesT.png
zazie casal.png
android-location_icon-icons.com_50512.png

Rambla Nostra Senyora, 35-37 (Teatre Casal). Vilafranca del Penedès

bottom of page