top of page
Presentación1.jpg
tira llarga.png

Cata de vinos

Perfecta comèdia romàntica de dos adults amants dels vins i condemnats a estimar-se

Jacques està divorciat i dirigeix un petit celler, al caire de la fallida. Hortense, decidida a no quedar-se soltera i involucrada en l’associació, entra un dia a la botiga i decideix apuntar-se a un taller de tast.

 

Cata de vinos és una comèdia amb ànima sobre l’enologia com a corrent salconduit a les nostres relacions en el seu healing era. Una història amb humanitat serveix de base per a una pel·lícula a veure entre els nostres còmplices quotidians. Deia Blai Morell, a Fotogramas: "El que importa són aquells diàlegs fluids, aquelles situacions que, sense ser noves, ens fan sentir com a casa, i que faci seva la màxima 'mentre hi hagi vida, hi ha esperança'. Una perfecta mostra d’aquell cinema que, pres amb moderació, senta de meravella".

 

Amb el patrocini de la DO Montsant.

HORARIS

Divendres 10 de novembre

18.00 (VOSE)

Dissabte 11 de novembre

-

Diumenge 12 de novembre

18.00 (VOSE)

Idioma de les projeccions:

Versió original en francès subtitulada al castellà

Títol original: "La dégustation"; Direcció: Ivan Calbérac; Guió: Ivan Calbérac; Intèrprets: Isabelle Carré, Bernard Campan, Mounir Amamra, Éric Viellard, Olivier Claverie i Geneviève Mnich; Qualificació: No recomanada per a menors de 12 anys; País: França; Any: 2022; Durada: 92 minuts

entradesT.png
zazie casal.png
android-location_icon-icons.com_50512.png

Rambla Nostra Senyora, 35-37 (Teatre Casal). Vilafranca del Penedès

lletreslogo.JPG
entrades.png
bottom of page