top of page
Presentación1.jpg
tira llarga.png

Cazafantasmas: Imperio helado

Els Caçafantasmes tornen a Nova York amb el nou càsting i l’original, liderat per Bill Murray

La família Spengler retorna al lloc on va començar tot -l’icònic parc de bombers de Nova York- per formar equip amb els Caçafantasmes originals. Quan el descobriment d’un antic artefacte desencadena una força maligna, els nous i els vells Caçafantasmes han d’unir les seves forces per protegir la seva llar i salvar el món d’una segona Edat de Gel.

 

Cazafantasmas: Imperio Helado, la nova entrega del clàssic és digna hereva de la saga, donant pas a una nova generació sense oblidar-se del grup original. L'ampli repertori crea una dinàmica coral festiva que compta amb l'arma infal·lible de Bill Murray i Paul Rudd. Els guionistes conserven l'esperit de la saga, la pel·lícula captura el drama i l'aventura, sense deixar l'humor de banda i totes aquestes característiques conviuen en harmonia i funciona com un entreteniment familiar amb la particular combinació de terror i cor.

HORARI

Dijous 28 de març

19.45

Divendres 29 de març

18.00

Dissabte 30 de març

19.45

Diumenge 31 de març

19.45

Dilluns 1 d'abril

-

Dimarts 2 d'abril

Tancat

Dimecres 3 d'abril

18.00

Idioma de les projeccions:

Doblada al castellà

Títol original: "Ghostbusters: Frozen Empire"; Direcció: Gil Kenan; Guió: Gil Kenan, Jason Reitman; Intèrprets: Paul Rudd, Carrie Coon, Finn Wolfhard, Mckenna Grace, Kumail Nanjiani, Patton Oswalt, Celeste O'Connor, Logan Kim, Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson i Annie Potts; Qualificació: Pendent; País: Estats Units; Any: 2024; Durada: 115 minuts

entradesT.png
lletreslogo2.PNG
android-location_icon-icons.com_50512.png

Carrer General Prim, 7. Vilafranca del Penedès

lletreslogo.JPG
entrades.png
bottom of page