CELEBRACIÓ 25 ANYS CINEMA KUBRICK

Dilluns 26 d’agost a les 19.00 hores al cinema Kubrick

El pròxim 26 d'agost farà 25 anys que el cinema Kubrick va obrir per primer cop les seves portes, i amb aquest motiu volem celebrar-ho amb un acte ben especial i obert a tothom.

 

Al llarg d’aquests 25 anys el cinema Kubrick ha fet una gran transformació amb la incorporació dels nous equipaments de projecció digital que permeten un lloc a la cartellera a tot aquell material audiovisual no estrictament cinematogràfic, com pot ser la projecció del concert "A John Williams Celebration".

 

Una sessió que serveix per testimoniar aquesta llarga trajectòria dedicada al món del cinema i alhora mostrar als espectadors les noves possibilitats que ofereix avui dia la sala. I és que John Williams, un dels compositors més populars i reeixits del panorama contemporani, ha redefinit l'art de la música al cinema amb bandes sonores àmpliament recognoscibles.

cartell 25 anys John Williams.jpg

Conegut per bandes sonores i música cerimonial, John Williams ha guanyat cinc Premis Óscar, 17 Grammys, tres Globus d'Or, dos Emmys-cinc Premis BAFTA de la British Academy of Film and Television Arts.

 

Durant la seva carrera de més de sis dècades, Williams ha compost la música i també ha desenvolupat el paper de director d'orquestra en unes vuitanta pel·lícules, incloent “Salvar al Soldado Ryan”, “Amistad”, “Siete Años en el Tíbet”, “El Mundo Perdido”, “Rosewood”, “Sleepers”, “Nixon”, “Sabrina”, “La Lista de Schindler”, “Parque Jurásico”, “Solo en Casa”, “Memorias de una Geisha”, “Hook”, “El Imperio del Sol”, la Trilogia de “Indiana Jones”, la Trilogia de “La Guerra de las Galaxias”, “E.T. el Extraterrestre”, “Superman”, “Harry Potter”, “JFK”, “Tiburón” i “Atrápame si puedes”, entre d'altres.

 

Aquesta projecció inclou seleccions d'alguns dels majors èxits cinematogràfics de John Williams presentats per Los Angeles Philharmonic Orchestra sota la batuta de Gustavo Dudamel. Una selecció de pel·lícules, vídeos entre bastidors, anècdotes personals explicades pels seus companys tant dins com fora de l'escenari.

 

“A John Williams Celebration” inclou l'actuació especial de Itzhak Perlman amb peces musicals de “La Lista de Schindler”; amb elements del Jazz durant “Atrápame si puedes”, i “que la fuerza te acompañe” durant les icòniques notes de “La Guerra de las Galaxias”.

Repertori

1. Olympic Fanfarre and Theme 2. “Soundings” (escrita per a la inauguració del WDCH el 2003) 3. Tres Peces de “La Lista de Schindler”: - “Remembrances” - “Jewish Town” - “Theme” (Itzhak Perlman) 4. “Gardel-Tango” d'“Escencia de Mujer” (Itzhak Perlman) 5. “The Duel” de “Las Aventuras de Tintín” 6. “Escapades” d'“Atrápame si puedes” - “Closing In” (Dan Higgins) - "Reflections" (Mike Valerio) - “Joy Ride” (TBD, marimba) 7. “Throne Room” i “Finale” de “Guerra de las Galaxias” 8. “Dry Your Tears” d'“Amistad” (Los Angeles Chidren’s Chorus) 9. “Imperial March” de “Guerra de las Galaxias: El Imperio Contraataca”

hall pantalla.png

Des del cinema Kubrick som conscients que no hauria estat possible arribar a aquesta fita tots sols, de manera que volem aprofitar aquesta jornada per a que sigui un autèntic un homenatge als nostres espectadors, els veritables protagonistes de la sala.

 

El 26 d’agost també serà el moment de visionar a la pantalla del Kubrick els vídeos que hem rebut per felicitar-nos l’aniversari. I es farà un sorteig, entre totes les persones que apareguin als vídeos, d’un any de cinema gratuït per a veure qualsevol de les sessions de la nostra cartellera.

web25anys.png
lletreslogo.JPG
entrades.png