Cartellera cinema Kubrick

Cicle CINC

CINC és un cicle de sessions de cinema infantil en català que es projecta a diverses poblacions de Catalunya durant els caps de setmana. La Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura impulsa aquest programa de foment del consum de cinema en català, que compta amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística, institucions locals, cinemes i entitats.

Programació febrer - abril del 2020

Mascotes 2

Diumenge 9 de febrer a les 11.30 h.

Idioma de la projecció:

Doblada al català

La vida de Max ha sofert grans canvis en els últims temps i s'ha d'enfrontar a ells. La seva propietària s'ha casat i ha tingut un fill, quelcom li provoca una gran ansietat. Mentrestant, la intrèpida Bridget, Chloe i l'adorable conillet Pompó viuran la seva pròpia missió.

entradesT.png

Frozen 2

Diumenge 22 de març a les 11.30 h.

Idioma de la projecció:

Doblada al català

Aquest cop, el regne ha deixat de ser segur des que Elsa comença a escoltar estranyes veus que la criden a la recerca de respostes. Elsa, al costat d'Anna, Kristoff, Olaf i Sven, s'endinsaran en el desconegut i viatjaran per un antic bosc encantat. Junts es proposen trobar l'origen dels poders d'Elsa per salvar el seu regne.

entradesT.png

Star Wars: L'ascens de Skywalker

Diumenge 29 de març a les 11.30 h.

Idioma de la projecció:

Doblada al català

La Resisténcia està sota mínims, però en la seva lluita sense descans ha contactat amb aliats al llarg i ample de la galàxia per crear una xarxa prou potent per destruir a la Primera Ordre. Aquest serà l'enfrontament final entre Rey i Kylo Ren. Naixeran noves llegendes i la batalla final per la llibertat està a punt d'arribar.

entradesT.png

Angry Birds 2. La pel·lícula

Diumenge 26 d'abril a les 11.30 h.

Idioma de la projecció:

Doblada al català

Tornen a la càrrega Red, l'ocell de color vermell amb problemes de mal geni, i els seus amics Chuck i Bomb. En aquesta ocasió tant els ocells com els porcs hauran d'unir les seves forces per fer front a Zeta, un ocell que viu en una illa gelada, que ha vingut a la recerca d'un lloc més còmode per viure.

entradesT.png