Cicle CINC

CINC és un cicle de sessions de cinema infantil en català que es projecta a diverses poblacions de Catalunya durant els caps de setmana. La Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura impulsa aquest programa de foment del consum de cinema en català, que compta amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística, institucions locals, cinemes i entitats.

Programació setembre - novembre del 2019

Com ensinistrar un drac 3

Diumenge 29 de setembre a les 11.30 h.

Idioma de la projecció:

Doblada al català

En aquesta nova aventura Singlot i Desdentegat descobriran finalment els seus destins. L'aparició d'una salvatge i esmunyedissa dragona, una Fúria Diürna, posarà a prova els llaços de la seva relació. A més hauran de plantar cara a l'amenaça més gran que mai hagin afrontat.

El parc màgic

Diumenge 20 d'octubre a les 11.30 h.

Idioma de la projecció:

Doblada al català

June és una nena amb una imaginació desbordant, a la qual li agrada crear parcs d'atraccions imaginaris, màgics. Aquesta nena optimista i imaginativa serà la creadora d'un parc en el qual viurà sorprenents aventures al costat dels seus amics animals.

La Mia i el lleó blanc

Diumenge 27 d'octubre a les 11.30 h.

Idioma de la projecció:

Doblada al català

Mia comença una relació extraordinària amb un cadell de lleó blanc nascut a la granja de lleons dels seus pares a Sud-àfrica. Quan es converteix en un preciós lleó adult, ella descobreix que el volen vendre. En saber que el seu amic està en perill, emprendran un viatge a la recerca d'una terra on Charlie pugui viure en llibertat.

Toy Story 4

Diumenge 24 de novembre a les 11.30 h.

Idioma de la projecció:

Doblada al català

Woody i Buzz Lightyear, amb la resta de la colla de joguines, estan a punt de fer un viatge familiar per carretera amb Bonnie, la seva estimada mestressa. Però quan apareix Forky, un treball manual fet per Bonnie convertida en joguina, comencen els problemes.