top of page
Presentación1.jpg

Concierto de verano. Filarmónica de Berlín

tira llarga.png

Dona la benvinguda a l'estiu amb un concert especial en directe a cinemes des de Berlín

Sota la batuta de l'aclamat director Gustavo Dudamel, la Filharmònica de Berlín interpretarà la monumental 6a Simfonia de Gustav Mahler, també coneguda com la Tràgica. Composta entre 1903 i 1904, la 6a Simfonia de Mahler és una obra profundament emotiva i poderosa, que reflecteix la complexitat de la vida i el destí humà. Aquesta simfonia, famosa per la seva intensitat i profunditat, es caracteritza pels seus moviments contrastants, que van des de l'heroica marxa inicial fins a l'esquinçador final.

 

La interpretació d'aquesta simfonia per una de les millors orquestres del món, sota la direcció d'un dels mestres més talentosos del nostre temps, promet ser una experiència inoblidable. Viu la majestuositat de Mahler a la pantalla gran, i deixa't portar per l'excel·lència musical de la Filharmònica de Berlín i Gustavo Dudamel.

HORARI

Divendres 14 de juny

20.00

Concert en directe

La sessió inclou copa de cava cortesia de Covides (Cava Terra Terrae Brut) i café i una degustació gentilesa de Makondo Coffee.

logo-makondo-kubrick-rojo.png

Berlin Philharmonie Concert House; Música: Gustav Mahler; Director Musical: Gustavo Dudamel; Any: 2023; Durada: 100 min.; Gènere: Concert

entradesT.png
lletreslogo2.PNG
android-location_icon-icons.com_50512.png

Carrer General Prim, 7. Vilafranca del Penedès

bottom of page