Informació cinema Kubrick

Concurs: Mascotes 2

Participa en el concurs de fotos amb el teu animal de companyia i guanya regals de cine per a tu i per a ell!

Premis

1r premi: dues entrades per veure la pel·lícula “Mascotes 2” al cinema Kubrick, dues caixes de crispetes mitjanes, dues begudes a escollir, lot de marxandatge de la pel·lícula i un sac d’alimentació “Brit care” de 12 kg per a la teva mascota gentilesa d’Agrinovavila.

 

2n premi: dues entrades per veure la pel·lícula “Mascotes 2” al cinema Kubrick, dues caixes de crispetes mitjanes, dues begudes a escollir i un sac d’alimentació “Brit Premium” de 3 kg per a la teva mascota gentilesa d’Agrinovavila.

3r premi: dues entrades per veure la pel·lícula “Mascotes 2” al cinema Kubrick i un paquet d’snacks “Let’s Bite” per a la teva mascota gentilesa d’Agrinovavila.

Clica a sobre les fletxes de navegació de la imatge per veure tota la galeria amb tots/es els/les participants. Clica sobre qualsevol fotografía per ampliar-la.

PARTICIPANTS

Bases de participació

1. Aquest és un concurs completament gratuït. Per participar cal enviar una fotografia on apareguis amb la teva mascota a kubrickcinema@gmail.com indicant-nos:

· Nom i cognoms del participant:

· DNI:

· Població:

· Telèfon:

· Nom de la/les mascota/es de la fotografia:

En el cas de la participació de menors d’edat, caldrà facilitar el nom i DNI d’un dels tutors legals.

2. Només es podrà enviar una fotografia per persona participant i/o mascota/es. El termini per enviar la vostra fotografia és fins al dimecres 31 de juliol. Totes les imatges enviades rebran un e-mail de confirmació.​

3. Els participants han de tenir tots els drets de propietat de la imatge, de la mascota i de les persones que apareguin en elles, sent els únics responsables d'utilitzar imatges de tercers. Aquelles fotos que no responen a un criteri mínim de qualitat o el seu contingut no sigui adequat a un públic universal no entraran en concurs i s'eliminaran. Cinema Kubrick no es responsabilitza de l'ús indegut d'imatges no autoritzades.

4. Totes les fotografies seran publicades en un àlbum al nostre web per a la seva visualització pública el dijous 1 d’agost. L’ordre en què apareixeran serà per rigorós ordre d’arribada al nostre correu.

5. Les fotografies guanyadores seran escollides mitjançant votació pública oberta a tothom a través d’un formulari online disponible al nostre web. En el cas que es doni un empat de diverses fotografies, es farà un sorteig entre elles.

6. Només  es podrà accedir al formulari de votació un cop per persona i haurà de seleccionar les tres fotografies que més li agradin. El termini per votar les fotos serà fins al dijous dia 8 a les 14.00. Aquest mateix dia es donaran a conèixer els guanyadors o guanyadores a les nostres xarxes socials.

7. Cinema Kubrick es posarà en contacte amb el guanyador indicant els passos a seguir. Kubrick Cinema es reserva el dret a comunicar tant a les seves instal·lacions o al seu portal web i xarxes socials el nom dels guanyadors o guanyadores. Els premis del present concurs en cap cas podran ser objecte de canvi, alteració o compensació a petició del guanyador.

8. D'acord amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades, les dades facilitades, seran incorporades a un fitxer propietat de Kubrick Cinema amb la finalitat de gestionar la present promoció, així com informar de futures accions promocionals i comercials relacionades amb aquesta entitat. Els participants tenen dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades, drets que podran exercir dirigint-se per escrit a kubrickcinema@gmail.com.

9. La participació en la promoció suposa l'acceptació en la seva totalitat de les presents bases. Kubrick Cinema es reserva el dret d'eliminar justificadament a qualsevol participant que defraudi o alteri el bon funcionament i el transcurs normal i reglamentari de la present promoció així com la resolució de qualsevol qüestió derivada d'aquesta activitat promocional.

La teva participació serà solidària

La teva participació serà solidària, ja que per cada fotografia rebuda que entri a concurs, Kubrick Cinema farà un donatiu d'1 € a ADAP (Associació d'Amics per la Defensa d'Animals del Penedès). També disposarem d'una guardiola solidària al cinema on es podrà col·laborar fent-hi un donatiu.

Organitza:

Col·labora:

logo_small.png
logo-adap-2.png
101. Jerry