Informació cinema Kubrick

Concurs: EMOJI. LA PEL·LÍCULA 

 

Encerta el màxim nombre de títols de pel·lícula que tenim en forma de jeroglífic i guanya una entrada doble per la pel·lícula i un pack de 2 caixes de crispetes mitjanes i 2 begudes a escollir

Canvia la imatge per veure les solucions

Bases de participació:

1. Aquest és un concurs completament gratuït. Les butlletes per poder participar es poden adquirir al cinema Kubrick. També estaran disponibles en format PDF a la nostra web i xarxes socials.

 

2. Un cop les butlletes estiguin emplenades cal dipositar-la a l’urna situada al vestíbul del Kubrick. O bé és pot enviar el resultat a través de correu elèctrònic a kubrickcinema@gmail.com amb les dades corresponents.

 

3. Només s’admetrà una butlleta per persona amb el corresponent número de DNI que es comprovarà detalladament. Si una mateixa persona tramet més d’una butlleta quedaran automàticament anul·lades.

 

4. El termini d’admissió de les butlletes serà el dimecres 9 d’agost. I dijous 10 al matí, previament a fer l’escrutini publicarem les solucions a la web i xarxes socials.

 

5. El màxim encertant serà el guanyador del concurs. En el cas que es doni un empat de diverses butlletes, es farà un sorteig entre elles. Si no hi ha cap encertant total, quedaran finalistes les butlletes amb més encerts.

 

6. El resultat del guanyador del concurs es donarà a conèixer divendres 11 al matí a les nostres xarxes socials i es comunicarà personalment al guanyador.

jeroglífics