Continguts alternatius

Amb la nova tecnologia digital, cada vegada és més gran el nombre de sales de cinema, que comencen a innovar sobre noves formes d'explotar les seves sales explorant noves oportunitats al seu model de negoci tradicional.

 

Les sales poden ser llocs on, a més de les últimes estrenes de cinema, es projecten òpera, ballet, teatre o concerts. Per als espectadors aquesta és una alternativa diferent, a la qual en molts casos només podran accedir a través d'aquest format.

 

Acudir al cinema cobra així un altre significat, i es converteix en una experiència única i irrepetible, aprofitant així les sales com a punts de trobada revitalitzant el ritual social d'anar al cinema.

PREUS

Sessió en diferit:

11 € el mateix dia de l'esdeveniment

9 € anticipada

9 € soci Kubrick

7,5 € acreditant el carnet de l'AUGG

Sessió en directe:

13 € el mateix dia de l'esdeveniment

12 € anticipada

11 € soci Kubrick

11 € acreditant el carnet de l'AUGG

 

Preu especial escoles de dansa: 6 € (ballets en diferit o directe)

Programació juny 2021

La bella durmiente

Dilluns 7 de juny a les 18.00 h.

Esdeveniment en diferit

Els sumptuosos decorats i vestuari d'Ezio Frigerio i Franca Squarciapino recreen l'esplendor d'una de les obres mestres més destacades del repertori clàssic

Una vetllada per gaudir d'una de les obres mestres més brillants del repertori clàssic: el ballet de l'Òpera de París presenta l'esplèndida posada en escena de "La bella durmiente" per Rudolf Nureyev.

entradesT.png

Una noche de amor bajo las estrellas

Dilluns 21 de juny a les 18.00 h.

Esdeveniment en diferit

Els emotius duets d'òpera i les cançons russes contemporànies encaixen a la perfecció en l'alegre i romàntica atmosfera d'aquest somni d'una nit d'estiu amb Netrebko i Eyvazov

La soprano russa torna al Waldbühne Berlin, escenari en el qual va aconseguir un immens èxit, per oferir un impressionant espectacle de les millors àries i duets de l'òpera italiana al costat del tenor de l'Azerbaidjan, Yussif Eyvazov.

entradesT.png