Continguts alternatius

tira llarga.png

Amb la nova tecnologia digital, cada vegada és més gran el nombre de sales de cinema, que comencen a innovar sobre noves formes d'explotar les seves sales explorant noves oportunitats al seu model de negoci tradicional.

 

Les sales poden ser llocs on, a més de les últimes estrenes de cinema, es projecten òpera, ballet, teatre o concerts. Per als espectadors aquesta és una alternativa diferent, a la qual en molts casos només podran accedir a través d'aquest format.

 

Acudir al cinema cobra així un altre significat, i es converteix en una experiència única i irrepetible, aprofitant així les sales com a punts de trobada revitalitzant el ritual social d'anar al cinema.

PREUS

Sessió en diferit:

11 € el mateix dia de l'esdeveniment

9 € anticipada

9 € soci Kubrick

7,5 € acreditant el carnet de l'AUGG

Sessió en directe:

13 € el mateix dia de l'esdeveniment

12 € anticipada

11 € soci Kubrick

11 € acreditant el carnet de l'AUGG

 

Preu especial escoles de dansa: 6 € (ballets en diferit o directe)

Programació novembre - desembre 2021

cartell Norma.jpg

Norma

Dilluns 29 de novembre a les 18.00 h.

Esdeveniment en diferit

Amor, traïció i tragèdia

Aquesta producció de "Norma" de Vincenzo Bellini del Festival d'Òpera de Macerata va ser descrita per la premsa italiana com "una perfecta síntesi de repartiment, direcció, escenografia, il·luminació i vestuari". L'ària 'Casta diva' va rebre una ovació espectacular que va posar a tot el públic en peu.

entradesT.png
cartell cascanueces.jpg

El Cascanueces

Dijous 9 de desembre a les 20.15 h.

Esdeveniment en directe

Gaudeixi en família aquest Nadal amb aquest ballet ple de vida i encant

Una de les maneres més delicioses de descobrir l'encant del ballet, a més de ser un meravellós regal nadalenc per a tota la família.  La producció de Peter Wright per a The Royal Ballet es manté fidel a l'esperit del clàssic del ballet rus, amb detalls d'època i flocs de neu que ballen.

entradesT.png
lletreslogo.JPG
entrades.png