top of page
Presentación1.jpg
tira llarga.png

20.000 especies de abejas

L'Os de Plata de Berlín per a la història d'una nena a la recerca de la seva identitat

Cocó, de vuit anys, no encaixa en les expectatives de la resta i no entén per què. La seva mare Ane viu sumida en una crisi professional i sentimental. Durant les vacances d'estiu a la casa de l'àvia materna, Cocó i la resta de dones de la família s'hauran d'enfrontar als dimonis i, sobretot, es podran sincerar amb elles mateixes.

 

Guanyadora de l’Os de Plata a la millor interpretació protagonista per a Sofía Otero al darrer Festival de Berlín i gran triomfadora del darrer Festival de Màlaga, on s’endugué la Bisnaga d’Or a Millor pel·lícula i el premi a Millor actriu de repartiment per a Patricia López Arnaiz. Amb la delicadesa d'una abella que sondeja una flor a la recerca de pol·len, la directora basca Estibaliz Urresola Solaguren s'obre camí amb aquesta pel·lícula tendra i sòlida sobre el gènere i la bretxa generacional.

HORARIS

Dijous 17 d'agost

21.45

Idioma de la projecció:

Castellà i basc subtitulada

TAQUILLA INVERSA

Títol original: "20.000 especies de abejas"; Direcció: Estibaliz Urresola Solaguren; Guió: Estibaliz Urresola Solaguren; Intèrprets: Sofía Otero, Patricia López Arnaiz, Ane Gabarain, Itziar Lazkano, Martxelo Rubio, Sara Cózar, Unax Hayden, Andere Garabieta i Miguel Garcés; Qualificació: No recomanada per a menors de 7 anys; País: Espanya; Any: 2023; Durada: 129 minuts

CINEMA A LA FRESCA.png
android-location_icon-icons.com_50512.png

Carrer General Prim, 11. Vilafranca del Penedès

lletreslogo.JPG
entrades.png
bottom of page