Continguts alternatius

Amb la nova tecnologia digital, cada vegada és més gran el nombre de sales de cinema, que comencen a innovar sobre noves formes d'explotar les seves sales explorant noves oportunitats al seu model de negoci tradicional.

 

Les sales poden ser llocs on, a més de les últimes estrenes de cinema, es projecten òpera, ballet, teatre o concerts. Per als espectadors aquesta és una alternativa diferent, a la qual en molts casos només podran accedir a través d'aquest format.

 

Acudir al cinema cobra així un altre significat, i es converteix en una experiència única i irrepetible, aprofitant així les sales com a punts de trobada revitalitzant el ritual social d'anar al cinema.

PREUS

Sessió en diferit:

11 € el mateix dia de l'esdeveniment

9 € anticipada

7,5 € acreditant el carnet de l'AUGG

Sessió en directe:

13 € el mateix dia de l'esdeveniment

12 € anticipada

11 € acreditant el carnet de l'AUGG

 

Preu especial escoles de dansa: 6 € (ballets en diferit o directe)

Billy Budd

Dilluns 2 de març a les 18.00 h.

Esdeveniment en diferit

Un dels grans esdeveniments del Bicentenari del Teatro Real de Madrid

Basada en l'obra homònima d'Herman Melville, narra la història del mariner Billy Budd: un jove bell, lleial, generós, fort, ingenu i bondadós que aconsegueix treure de polleguera amb la seva bellesa i personalitat al mestre d'armes del navili.

entradesT.png

Fidelio

Dimarts 17 de març a les 20.15 h.

Esdeveniment en directe

Kaufmann i Davidsen protagonitzen la gran i única òpera de Beethoven

En el 250 aniversari del naixement de Ludwig van Beethoven, Antonio Pappano dirigeix la gran obra mestra del compositor, una escruixidora història de perill i triomfs. Una història d'intriga marcada per l'amor i la crueltat.

entradesT.png

Jonas Kaufmann, My Vienna

Dijous 26 de març a les 18.00 h.

Esdeveniment en diferit

Una magnífica vetllada amb el tenor més important i versàtil de la seva generació

El millor tenor del món, ret homenatge a la ciutat del Vals i l'Òpera. Melodies mundialment conegudes, cançons de la tradició vienesa, presentades des de la més profunda admiració pel tenor més famós de l'actualitat que torna a les seves arrels amb aquest concert.

entradesT.png

El lago de los cisnes

Dimecres 1 d'abril a les 20.15 h.

Esdeveniment en directe

El tradicional conte de fades de Txaikovski en una magnífica producció

Fidel a la coreografia original de Marius Petipa i Lev Ivanov, la nova producció de Liam Scarlett, juntament amb els meravellosos dissenys de John Macfarlane, aporten un nou enfocament a l'obra més coneguda i estimada del ballet clàssic.

entradesT.png

La Bohème

Dilluns 20 d'abril a les 18.00 h.

Esdeveniment en diferit

Richard Jones capta a la perfecció la simbiosi entre tragèdia i comèdia

Una impressionant producció de Richard Jones on els dissenys de Stewart Laink marquen el contrast entre la pobresa dels àtics bohemis i l'esplendor de les botigues de la burgesia parisenca en el dia de Nadal.

entradesT.png