top of page
Presentación2.jpg
tira llarga.png

Kung Fu Panda 4

El retorn d'una de les franquícies de Dreamworks més consistents explora nous terrenys i es prepara per al futur

Po, el Guerrer Drac, es troba que el destí el crida… a prendre’s una pausa. Més concretament, li ofereixen convertir-se en el líder espiritual de la Vall de la Pau i necessita trobar i entrenar com més aviat millor un nou Guerrer Drac. Per si no n’hi hagués prou, últimament ha aparegut una malvada i poderosa bruixa anomenada Camaleó, una diminuta bestiola que es pot transformar en qualsevol criatura, gran o petita.

 

Mike Mitchell, responsable de La LEGO pel·lícula 2 i Trolls, com a director principal, i sobretot els seus guionistes, han sabut aplicar una vegada més les virtuts d'un personatge que sempre va caure fenomenal al públic familiar. La saga torna més forta que mai després de vuit anys des de la tercera part i podem constatar el salt qualitatiu: la fluïdesa del moviment, la bellesa dels fons paisatgístics, la integració dels diferents plans i les infografies, tan coloristes i detallistes, en són un gaudi.

HORARI

Dijous 28 de març

17.30 (CAT)

Divendres 29 de març

11.30 (CAT)

Dissabte 30 de març

17.30

Diumenge 31 de març

17.30 (CAT)

Idioma de les projeccions:

Doblada al català / Doblada al castellà

Títol original: "Kung Fu Panda 4"; Direcció: Mike Mitchell, Stephanie Ma Stine; Guió: Jonathan Aibel, Glenn Berger, Darren Lemke; Gènere: Animació; Qualificació: Apta per a tots els públics; País: Estats Units; Any: 2024; Durada: 94 minuts

entradesT.png
lletreslogo2.PNG
android-location_icon-icons.com_50512.png

Carrer General Prim, 7. Vilafranca del Penedès

lletreslogo.JPG
entrades.png
bottom of page