Diapositiva1.JPG
tira llarga.png

A todo tren. Destino Asturias

Santiago Segura s'embarca en la seva tercera aventura familiar, després de les reeixides dues entregues de “Padre no hay más que uno”. El resultat és un encreuament entre una pel·lícula familiar i un còmic d'Ibáñez que funciona i dóna el que promet.

Quan Ricardo, pare responsable bolcat en el seu fill, decideix portar-li a un campament a Astúries en tren nocturn, alguns pares proposen que sigui ell qui porti a diversos dels seus fills. No obstant això, no compten que en l'últim minut l'acompanyi Felipe, avi de dos dels nens, un tipus extravagant i irresponsable.

 

Quan el tren arrenca sense Ricardo ni Felipe, però amb els nens sols dins, començarà una absurda persecució per part del pare i l'avi per atrapar el tren, i un esbojarrat viatge per part dels nens on faran totes les entremaliadures que no s'atrevien a fer davant dels adults.

HORARIS

Divendres 23 de juliol  

20.15

Dissabte 24 de juliol

17.15

Diumenge 25 de juliol

19.30

Dilluns 26 de juliol

Tancat

Dimarts 27 de juliol

Tancat

Dimecres 28 de juliol

19.30

Idioma de les projeccions:

Original en castellà

Direcció: Santiago Segura; Guió: Marta González de Vega, Santiago Segura; Intèrprets: Santiago Segura, Leo Harlem, Luna Fulgencio, Florentino Fernández, Joaquín Reyes; País: Espanya; Any: 2021; Durada: 88 minuts; Qualificació: No recomenada per a menors de 7 anys; Gènere: Comèdia

entradesT.png
lletreslogo.JPG
entrades.png