Informació pel·lícula

Cuestión de justicia

Les dures veritats sobre la injustícia racial es posen de manifest de forma alta i clara. Fuig de qualsevol efectisme amb una mirada sensible que prioritza la intimitat als focs artificials.

Bryan Stevenson és un jove advocat que, després de graduar-se a Harvard, prefereix posar rumb a Alabama, amb l'objectiu de defensar a persones que han estat condemnades erròniament o que no tenen recursos per tenir una representació legal adequada, i ho fa amb el suport de l'activista local Eva Ansley.

 

Un dels seus primers i més turbulents casos és el de Walter McMillian, sentenciat a pena de mort l'any 1987 per l'assassinat d'una noia de 18 anys, tot i que les proves demostraven la seva innocència. Bryan lluitarà per Walter i altres com ell encara que això signifiqui un laberint de maniobres legals i polítiques obertament racistes.

HORARIS

Divendres 17 de juliol 

21.00

Dissabte 18 de juliol

21.00

Diumenge 19 de juliol

21.00

Dilluns 20 de juliol

Tancat

Dimarts 21 de juliol

Tancat

Dimecres 22 de juliol (dimecres al cine)

21.15

Idioma de les projeccions:

Doblada al castellà

Direcció: Destin Cretton; Guió: Destin Cretton, Andrew Lanham (Novel·la: Bryan Stevenson); Intèrprets: Michael B. Jordan, Brie Larson, Jamie Foxx, O'Shea Jackson Jr., Tim Blake Nelson, Rob Morgan; País: EUA; Any: 2019; Durada: 136 minuts; Qualificació: No recomenada per a menors de 12 anys; Gènere: Drama

entradesT.png