Informació pel·lícula

Cuestión de justicia

Les dures veritats sobre la injustícia racial es posen de manifest de forma alta i clara. Fuig de qualsevol efectisme amb una mirada sensible que prioritza la intimitat als focs artificials.

Bryan Stevenson és un jove advocat que, després de graduar-se a Harvard, prefereix posar rumb a Alabama, amb l'objectiu de defensar a persones que han estat condemnades erròniament o que no tenen recursos per tenir una representació legal adequada, i ho fa amb el suport de l'activista local Eva Ansley.

 

Un dels seus primers i més turbulents casos és el de Walter McMillian, sentenciat a pena de mort l'any 1987 per l'assassinat d'una noia de 18 anys, tot i que les proves demostraven la seva innocència. Bryan lluitarà per Walter i altres com ell encara que això signifiqui un laberint de maniobres legals i polítiques obertament racistes.

HORARIS

Divendres 13 de març 

19.15

Dissabte 14 de març

21.30

Diumenge 15 de març

19.00 - 21.45* (*VOSE)

Dilluns 16 de març

Tancat

Dimarts 17 de març

-

Dimecres 18 de març (dimecres al cine)

19.15

Idioma de les projeccions:

Doblada al castellà / VOSE

Direcció: Destin Cretton; Guió: Destin Cretton, Andrew Lanham (Novel·la: Bryan Stevenson); Intèrprets: Michael B. Jordan, Brie Larson, Jamie Foxx, O'Shea Jackson Jr., Tim Blake Nelson, Rob Morgan; País: EUA; Any: 2019; Durada: 136 minuts; Qualificació: No recomenada per a menors de 12 anys; Gènere: Drama

entradesT.png