top of page
Presentación1.jpg
tira llarga.png

Decision to Leave

Park Chan-wook surt de la seva zona de confort amb una delicada obra mestra

Hae-joon és un detectiu eficaç i meticulós que investiga el possible assassinat d'un home que sembla haver caigut d'una muntanya en una localitat remota amagada entre les muntanyes. Allí coneixerà Seo-rae, la vídua de la víctima, amb qui comença a desenvolupar una relació amorosa malgrat considerar-la la principal sospitosa.

 

Guanyadora del premi a Millor Direcció a l’últim Festival de Canes i nominada al Globus d’Or a Millor Pel·lícula Estrangera, Decision to Leave, l’última pel·lícula del director coreà Park Chan-wook (Oldboy, La doncella) és un film que juga a ser cinema negre clàssic, en la línia de Perdición de Billy Wilder, alhora que inclou una bellíssima història d’amor que la converteix en un dels films més romàntics de l’any. En definitiva, una joia del tot imperdible.

Títol original: "Heojil kyolshim"; Direcció: Park Chan-wook; Guió: Chung Seo-kyung, Park Chan-wook; Intèrprets: Tang Wei, Park Hae-il, Lee Jung-hyun, Park Yong-woo, Go Kyung-pyo i Kim Shin-young; Qualificació: No recomanada per a menors de 12 anys; País: Corea del Sud; Any: 2022; Durada: 139 minuts

HORARIS

Divendres 3 de febrer

18.30 (VOSE)

Dissabte 4 de febrer

20.00 (VOSE)

Diumenge 5 de febrer

19.00

Dilluns 6 de febrer

Tancat

Dimarts 7 de febrer

-

Dimecres 8 de febrer

20.00

Idioma de les projeccions:

Doblada al castellà / Versió original en coreà subtitulada al castellà

entradesT.png
zazie casal.png
android-location_icon-icons.com_50512.png

Rambla Nostra Senyora, 35-37 (Teatre Casal). Vilafranca del Penedès

bottom of page