top of page
Presentación1.jpg
tira llarga.png

Del revés (Inside Out 2)

La seqüela d'una de les pel·lícules més estimades de Pixar promet repetir l'èxit amb l'arribada de noves emocions

La Riley acaba d'entrar a l’adolescència i, ara, la seva ment ha de fer lloc a noves emocions. Quan la seva seu central està sent demolida amb l’arribada de l'Ansietat, les velles emocions (Alegria, Tristesa, Ira, Por i Fàstic) no saben què fer ni què sentir. I a més, sembla que la intrusa no ha vingut tota sola.

 

Estrenada el 2015, la pel·lícula Del revés (Inside Out) aviat va rebre l'abraçada tant del públic com de la crítica. A més va aconseguir el Premi Oscar a la Millor pel·lícula d'animació i va aconseguir una cosa poc habitual: una nominació en una de les categories generals, la de Millor guió original. Nou anys després, Pixar arriba amb una segona part que promet oferir novament una aventura audaç, bella, dolça, divertida i especialment emocionant. I és que està clar que quan entres a l'adolescència, sorgeixen emocions més complexes.

Títol original: "Inside Out 2"; Direcció: Kelsey Mann; Guió: Dave Holstein, Meg LeFauve; Gènere: Animació; Qualificació: Apta per a tots els públics; País: Estats Units; Any: 2024; Durada: 100 minuts

HORARI

Divendres 19 de juliol

17.30

Dissabte 20 de juliol

17.00 (CAT)

Diumenge 21 de juliol

11.30 (CAT) - 17.00

Dilluns 22 de juliol

-

Dimarts 23 de juliol

Tancat

Dimecres 24 de juliol

17.30 (CAT)

Idioma de les projeccions:

Doblada al català / Doblada al castellà

entradesT.png
lletreslogo2.PNG
android-location_icon-icons.com_50512.png

Carrer General Prim, 7. Vilafranca del Penedès

bottom of page