top of page
Presentación2.jpg
tira llarga.png

Divertimento

Una història vitalista i imprescindible per als amants de la música clàssica

Any 1995. La Zahia Ziouani té 17 anys i somia a ser directora d'orquestra. La seva germana bessona, la Fettouma, és violoncel·lista professional. Totes dues voldrien que la música clàssica sigui accessible a tothom i a tot arreu: un somni ambiciós i que, sent dones, d'origen algerià i vivint a Seine-Saint-Denis, és difícil de fer realitat.

 

Basada en la història real de la directora d'orquestra Zahia Ziouani, Divertimento ens parla de l'amor incondicional cap a la música i el seu llenguatge universal. La directora Marie-Castille Mention-Schaar denuncia la marginació de la dona en la música clàssica alhora que narra una història optimista, una petita delícia que encomana amor a la música i fe en què pot ajudar a canviar les persones.

HORARIS

Dimecres 29 de novembre

20.00

Idioma de les projeccions:

Doblada al castellà

Títol original: "Divertimento"; Direcció: Marie-Castille Mention-Schaar; Guió: Clara Bourreau, Marie-Castille Mention-Schaar; Intèrprets: Oulaya Amamra, Lina El Arabi, Niels Arestrup, Zinedine Soualem i Nadia Kaci; Qualificació: Apta per a tots els públics; País: França; Any: 2022; Durada: 110 minuts

entradesT.png
zazie casal.png
android-location_icon-icons.com_50512.png

Rambla Nostra Senyora, 35-37 (Teatre Casal). Vilafranca del Penedès

bottom of page