Presentación1.jpg
tira llarga.png

Dragon Ball Super: Super Hero

Una pel·lícula que apel·la als fans de la sèrie, amb grans homenatges a la cultura pop i al gènere dels superherois

Fa un temps, en Son Goku va destruir l'Exèrcit de la Cinta Vermella. Ara, certs individus han decidit continuar amb el seu llegat i han creat els androides definitius: Gamma 1 i Gamma 2! Aquests androides s’autoproclamen “superherois” i decideixen atacar en Cor Petit i en Son Gohan. Quin és l’objectiu del Nou Exèrcit de la Cinta Vermella? Davant un perill imminent, arriba el moment del despertar del Superheroi!

 

Dragon Ball Super: Super Hero aconsegueix un bon acabat visual, i a això se li suma una història que desprèn l’essència de Toriyama, qui ha escrit la pel·lícula més ambiciosa de la saga, la més seriosa i complexa. Destaca també per la seva gran banda sonora, i unes batalles grupals i individuals que quedaran gravades a la història de Bola de Drac. En suma, una experiència de la qual poder gaudir en pantalla gran.

HORARIS

Diumenge 2 d'octubre

11.30

Dilluns 3 d'octubre

19.30

Dimarts 4 d'octubre

17.15

Idioma de les projeccions:

Doblada al català

Títol original: ‘‘Doragon bôru sûpâ: Sûpâ hîrô’’; Direcció: Tetsuro Kodama; Guió: Akira Toriyama; Gènere: Animació; Qualificació: No recomanada per a menors de 12 anys; País: Japó; Any: 2022; Durada: 100 minuts

entradesT.png
lletreslogo2.png
android-location_icon-icons.com_50512.png

Carrer General Prim, 7. Vilafranca del Penedès