top of page
Presentación1.jpg
tira llarga.png

Dream Scenario

Comèdia que reflexiona sobre la voracitat de la fama amb un Nicolas Cage de somni

Paul Matthews és un apàtic home de família i un professor amb afinitat per la biologia evolutiva que viu en l’anonimat més absolut. Un dia, descobreix que ha començat a aparèixer en els somnis de milers de persones. En poc temps, esdevé una celebritat, rebent l’atenció que durant molt de temps li ha estat negada.

 

Dirigida pel noruec Kristoffer Borgli (Sick of Myself), un dels millors narradors sobre l'actualitat mitjançant l'exageració, la comèdia negra i l'excés. Dream Scenario és una pel·lícula original, potencialment controvertida per la seva clara posició contra la banalitat de la fama efímera i la cultura de la cancel·lació, però que no renuncia ni a l'humor ni al drama. Una joia on Nicolas Cage aconsegueix brillar, l'actor clava el seu paper i dóna vida a un personatge perdedor, símbol i metàfora del mateix actor.

HORARI

Dijous 28 de març

20.15 (VOSE)

Divendres 29 de març

21.00 (VOSE)

Idioma de les projeccions:

Versió original en anglès subtitulada al castellà

Títol original: "Dream Scenario"; Direcció: Kristoffer Borgli; Guió: Kristoffer Borgli; Intèrprets: Nicolas Cage, Julianne Nicholson, Michael Cera, Tim Meadows, Dylan Gelula i Dylan Baker; Qualificació: No recomanada per a menors de 12 anys; País: Estats Units; Any: 2023; Durada: 102 minuts

entradesT.png
zazie casal.png
android-location_icon-icons.com_50512.png

Rambla Nostra Senyora, 35-37 (Teatre Casal). Vilafranca del Penedès

lletreslogo.JPG
entrades.png
bottom of page