Diapositiva1.JPG

Dune

La nova versió de “Dune” és un viatge al·lucinant: una pel·lícula que es pren el temps necessari per construir una epopeia brutal, devastadora i significativa. Per experimentar en pantalla gran i assaborir-la al màxim.

Arrakis és l'únic lloc on es troba 'l'espècie', la substància més cobdiciada i valuosa de l'univers que produeixen gegantins cucs de sorra. A causa de la seva raresa, i a la seva arriscada extracció, qui controla la producció de l'espècie, controla el destí no només de l'Imperi, sinó de tota la humanitat.

 

El Duc Leto Atreides acceptarà l'administració d'aquest perillós planeta i serà enviat a Arrakis juntament amb Lady Jessica i el seu fill Paul. Serà llavors quan la família Atreides corri un gran risc per estar en el punt de mira de forces malvades com les del seu enemic el Baró Vladimir Harkonnen.

HORARIS

Diumenge 19 de setembre

16.45 - 20.00

Dilluns 20 de setembre

Tancat

Dimarts 21 de setembre

Tancat

Dimecres 22 de setembre

17.45 - 21.00 (dimecres de cine)

Més dies

Idioma de les projeccions:

Doblada al castellà

Direcció: Denis Villeneuve; Guió: Eric Roth, Denis Villeneuve, Jon Spaihts (Novel·les: Frank Herbert); Intèrprets: Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Josh Brolin, Zendaya, Stellan Skarsgård, Javier Bardem, Jason Momoa; País: EUA; Any: 2021; Durada: 155 minuts; Qualificació: No recomenada per a menors de 12 anys; Gènere: Ciència-ficció

entradesT.png