Presentación1.jpg
tira llarga.png

El acusado

Brillant judici sobre totes les arestes del consentiment

Els Farel són una parella poderosa: Jean és un destacat expert francès i la seva dona Claire una assagista coneguda pel seu feminisme radical. Junts tenen un fill exemplar, Alexandre, que estudia als Estats Units i torna a París per a visitar els seus pares. Allà coneix Mila, una jove a la qual porta de festa i qui l’endemà al matí presenta una denúncia en contra seva per violació.

 

Entre el drama familiar i el thriller judicial, Yvan Attal explora a El acusado, amb un repartiment d’estrelles franceses, totes amb ocasió de lluïment, les conseqüències d’una acusació de violació. La pel·lícula ofereix un retrat complex i gens maniqueu del consentiment i del procés judicial de víctima i botxí. És un film que incita a un debat molt oportú, i ho fa cobrint tots els punts de vista sobre el tema. Vibrant durant la seva intensa i llarga durada, l’espectador té l’última paraula a l’hora d’acabar el judici.

HORARIS

Dissabte 3 de desembre

20.00 (VOSE)

Diumenge 4 de desembre

-

Dilluns 5 de desembre

Tancat

Dimarts 6 de desembre

19.00

Dimecres 7 de desembre

20.00

Idioma de les projeccions:

Doblada al castellà / Versió original en francès subtitulada al castellà

Títol original: "Les choses humaines"; Direcció: Yvan Attal; Guió: Yaël Langmann, Yvan Attal; Intèrprets: Ben Attal, Suzanne Jouannet, Charlotte Gainsbourg, Mathieu Kassovitz, Pierre Arditi, Audrey Dana, Benjamin Lavernhe i Judith Chemla; Qualificació: No recomanada per a menors de 16 anys; País: França; Any: 2021; Durada: 138 minuts

entradesT.png
zazie casal.png
android-location_icon-icons.com_50512.png

Rambla Nostra Senyora, 35-37 (Teatre Casal). Vilafranca del Penedès