Diapositiva1.JPG

El barbero de Sevilla

Una de les grans obres mestres de l'òpera bufa.

La producció d'Hugo de Ana, en la qual l'amfiteatre romà de l'Arena de Verona es converteix en un enorme jardí de l'amor, un laberint de tanques i roses gegants, com un lloc per a les intrigues del melodrama més famós i estimat de Gioachino Rossini, enriquit per la divertida coreografia de Leda Lojodice i caracteritzat per les roses suggerents i gegantines que emmarquen la història de Rosina, del Conte d'Almaviva i del factotum Figaro.

 

Al podi, el famós director d'orquestra Daniel Oren, qui per primera vegada dirigeix l'obra mestra de Rossini a l'Arena. Amb l'afegit de veure per primera vegada junts, Nucci i Furlanetto: dues llegendes de l'òpera en l'escenari de l'Arena.

 

"El barbero de Sevilla" és sens dubte el títol de Rossini més conegut i estimat del món, però també a l'amfiteatre de Verona a partir de les tres primeres actuacions de 1948: fa exactament 70 anys.

HORARI

Dilluns 8 de març

18.00

Esdeveniment en diferit

PREUS

11 € el mateix dia de l'esdeveniment

9 € anticipada

9 € soci Kubrick

7,5 € acreditant el carnet de l'AUGG

Arena di Verona; Música: Gioacchino Rossini; Director Musical: Hugo De Ana; Director d’escena: Paco Azorín; Intèrprets: Dmitry Korchak, Carlo Lepore, Nino Machaidze; Durada: 185 min.; Gènere: Òpera

entradesT.png