Diapositiva1.JPG

El Cascanueces

tira llarga.png

Gaudeixi en família aquest Nadal amb aquest ballet ple de vida i encant.

“El Cascanueces” ha estat una de les maneres més delicioses de descobrir l'encant del ballet, a més de ser un meravellós regal nadalenc per a tota la família.

 

La molt estimada música de Txaikovski es correspon amb una aventura màgica viscuda la nit de Nadal per Clara i el seu ninot en forma de trencanous. En el seu viatge al País dels Dolços trobem alguns dels moments més coneguts a la història del ballet, com la Dansa de la Fada Confitada i el Vals de les Flors.

 

La producció de Peter Wright per a The Royal Ballet es manté fidel a l'esperit del clàssic del ballet rus, amb detalls d'època i flocs de neu que ballen. L'abundància de papers solistes i els números de conjunt posen en relleu la tècnica de primeríssima classe de la companyia en aquest clàssic nadalenc.

Esdeveniment cancel·lat per problemes tècnics amb la recepció del senyal per satèl·lit. Pel que fa a les entrades venudes es realitzarà la devolució del seu import. Les nostres més sinceres disculpes per les molèsties ocasionades.

Royal Opera House, Londres; Música: Pyotr Il’yich Tchaikovsky; Coreografía: Peter Wright Inspirada en la coreografía de Lev Ivanov; Dirección Musical: Koen Kessels; Intèrprets: Akane Takada, Cesar Corrales, Isabella Gasparini, Luca Acri; Durada: 160 min.; Gènere: Ballet