El escándalo (Bombshell)

Una de les històries més atraients del moviment #MeToo s'ha explicat indestructiblement, empàticament i autènticament, amb Charlize Theron clavant completament l'espinós personatge de Megyn Kelly.

En un sector tan competitiu com el de la televisió, Roger Ailes es troba al front de canal de notícies Fox News. Ailes és un dels millors productors televisius de la seva generació però també un home cruel i autoritari, que sol fer comentaris grollers i sexistes sobre les seves empleades.

 

Quan la presentadora i estrella televisiva Gretchen Carlson decideixi parlar, destaparà tot un escàndol. L'any 2016, la periodista sacsejaria la indústria mediàtica en interposar una denúncia per abús sexual. Serà llavors quan les seves companyes hauran de decidir si també donen la cara contra el poderós executiu.

HORARIS

Divendres 14 de gener 

19.15

Dissabte 15 de febrer

17.00 - 21.45

Diumenge 16 de febrer

19.15 - 21.30* (*VOSE)

Dilluns 17 de febrer

Tancat

Dimarts 18 de febrer

Tancat

Dimecres 19 de febrer (dimecres al cine)

19.30 - 21.45

Idioma de les projeccions:

Doblada al castellà / VOSE

Direcció: Jay Roach; Guió: Charles Randolph; Intèrprets: Charlize Theron, Margot Robbie, Nicole Kidman, John Lithgow, Allison Janney, Kate McKinnon, Malcolm McDowell; País: EUA; Any: 2019; Durada: 108 minuts; Qualificació: No recomenada per a menors de 12 anys; Gènere: Drama

entradesT.png