Diapositiva1.JPG

El inconveniente

Manté a l'espectador entre el somriure i la llàgrima amb la seva proposta modesta però carregada d'emotivitat. El mèrit reposa en un guió enginyós que construeix un camp de joc sòlid per al lluïment de les seves protagonistes.

Sara és una jove que busca una nova llar en la qual viure. Afortunadament per a ella, li ofereixen comprar la casa perfecta: un lloc espaiós, molt lluminós i extremadament barat. No obstant això, hi ha un petit inconvenient: Lola, l'octogenària propietària actual, ha de seguir vivint-hi fins al dia de la seva mort.

 

Malgrat aquest petit imprevist, Sara creu que és un bon negoci i decideix comprar l'immoble i esperar que Lola mori. Malgrat que en un inici la convivència no és fàcil, de manera inesperada, s'estableix una gran relació entre totes dues, una relació única plena de tendresa, emoció i rialles.

HORARIS

Divendres 15 de gener  

20.00

Dissabte 16 de gener

19.30

Diumenge 17 de gener

19.30

Dilluns 18 de gener

Tancat

Dimarts 19 de gener

Tancat

Dimecres 20 de gener

20.00 (dimecres de cine)

Idioma de les projeccions:

Original en castellà

Direcció: Bernabé Rico; Guió: Bernabé Rico, Juan Carlos Rubio (Obra teatral: Juan Carlos Rubio); Intèrprets: Juana Acosta, Kiti Mánver, Carlos Areces, José Sacristán; País: Espanya; Any: 2020; Durada: 89 minuts; Qualificació: No recomenada per a menors de 12 anys; Gènere: Comèdia

entradesT.png