top of page
Presentación1.jpg
tira llarga.png

El mal no existe

Una reflexió sobre la destructiva i necessitada relació amb el món natural

Takumi i la seva filla Hana viuen a un poble proper a Tòquio. La seva vida es veurà profundament afectada quan descobreixen que prop de casa seva es construirà un ‘glamping’, un càmping glamurós amb la finalitat que els habitants de la ciutat facin còmodes escapades a la natura.

 

Guanyadora del Gran Premi del Jurat al darrer Festival de Venècia. El mal no existe, la nova pel·lícula del director japonès Ryûsuke Hamaguchi després de guanyar l’Oscar a la millor pel·lícula internacional per Drive My Car, és una pel·lícula hipnòtica, que no deixarà indiferent el públic, a la qual no se li pot negar una gran bellesa visual i un potent missatge de respecte a la natura. Una aposta arriscada que demostra que s'està davant d'un cineasta que ja fa temps que reformula qualsevol gènere que faci pensar que les seves propostes són predictibles.

HORARI

Dijous 23 de maig

20.15 (VOSE)

Divendres 24 de maig

21.00 (VOSE)

Idioma de les projeccions:

Versió original japonès subtitulada al castellà

Títol original: "Aku wa sonzai shinai"; Direcció: Ryûsuke Hamaguchi; Guió: Ryûsuke Hamaguchi; Intèrprets: Hitoshi Omika, Ryo Nishikawa, Ryuji Kosaka, Ayaka Shibutani, Hazuki Kikuchi, Hiroyuki Miura, Yuto Torii i Taijirô Tamura; Qualificació: No recomanada per a menors de 12 anys; País: Japó; Any: 2023; Durada: 106 minuts

entradesT.png
zazie casal.png
android-location_icon-icons.com_50512.png

Rambla Nostra Senyora, 35-37 (Teatre Casal). Vilafranca del Penedès

bottom of page