top of page
Presentación1.jpg
tira llarga.png

El mestre que va prometre el mar

La història real d'un mestre de la República que va transformar la vida dels seus alumnes

Celebrarem la inauguració de la 12ª edició del Festival Most amb la projecció d’una de les estrenes cinematogràfiques més esperades de l’any: El mestre que va prometre el mar. La pel·lícula, protagonitzada per Enric Auquer (Vida padre) i Laia Costa (Cinco lobitos), comptarà amb la presència de la directora Patricia Font (Cites, Les del hòquei, Moebius) i de l’equip. Es tracta dels noms més importants de la indústria catalana, val més que us engalaneu!.

 

Ariadna descobreix que el seu avi busca des de fa temps les restes del seu pare, desaparegut a la Guerra Civil. Decidida a ajudar-lo, viatja a Burgos, on estan exhumant una fossa comuna on podria estar enterrat. Durant la seva estada, coneixerà la història d'Antoni Benaiges, un jove mestre de Tarragona que abans de la guerra va ser professor del seu avi. Mitjançant un innovador mètode pedagògic Antoni va inspirar els seus alumnes i els va fer una promesa: portar-los a veure el mar.

 

La segona pel·lícula de la guanyadora del Goya Patricia Font s’estrena a Catalunya amb motiu del Most Festival després del seu pas per la Seminci de Valladolid, preparada per convertir-se en un dels èxits de públic de la tardor.

 

Amb el patrocini de Família Torres i Xerigots.

 

Amb la compra de l’entrada, el públic d’aquesta sessió podrà adquirir el #PackMost. L’estoig conté una ampolla de Clos Ancestral de Família Torres, una selecció de formatges de Xerigots i una copa del Most Festival. El preu del pack és de 20€, amb l’entrada inclosa!

HORARI

Dijous 2 de novembre

20.00

Idioma de les projeccions:

Original en castellà i català

Títol original: "El maestro que prometió el mar"; Direcció: Patricia Font; Guió: Albert Val; Intèrprets: Enric Auquer, Laia Costa, Gael Aparicio, Alba Hermoso, Nicolás Calvo, Antonio Mora, Milo Taboada, Jorge da Rocha, Edu Ferrés, Alba Guilera, Laura Conejero, Luisa Gavasa i Ramón Agirre; Qualificació: No recomanada per a menors de 12 anys; País: Espanya; Any: 2023; Durada: 105 minuts

entradesT.png
lletreslogo2.PNG
android-location_icon-icons.com_50512.png

Carrer General Prim, 7. Vilafranca del Penedès

bottom of page