top of page
Presentación1.jpg
tira llarga.png

El Reino del Planeta de los Simios

Un nou renéixer que fa justícia al llegat de la franquícia amb nous desafiaments i ambicions

Diverses generacions després del regnat de César, els simis són l’espècie dominant que viu en harmonia i els humans han quedat reduïts a viure a l’ombra. Mentre un nou i tirànic líder simi construeix el seu imperi, un jove simi emprèn un angoixant viatge que el durà a qüestionar-se tot el que sap sobre el passat i a prendre decisions que definiran el futur de simis i humans per igual.

 

El Reino del Planeta de los Simios representa un revitalitzant inici que honra adequadament la trilogia anterior i la vasta herència de la franquícia. El més destacat és, sens dubte, el sorprenent treball d'efectes especials, que fa que sigui gairebé impossible diferenciar el que és digital del que és real, juntament amb les profundes reflexions sobre la supervivència en un món postapocalíptic, on simis i humans han de trobar un nou equilibri per coexistir. Una gran pel·lícula per a qualsevol amant del cinema. Imprescindible per als seguidors de la franquícia.

Títol original: "Kingdom of the Planet of the Apes"; Direcció: Wes Ball; Guió: Josh Friedman; Intèrprets: Owen Teague, Freya Allan, Kevin Durand, Peter Macon i William H. Macy; Qualificació: No recomanada per a menors de 12 anys; País: Estats Units; Any: 2024; Durada: 145 minuts

HORARI

Divendres 24 de maig

20.15

Dissabte 25 de maig

19.45

Diumenge 26 de maig

19.45 (VOSE) 

Dilluns 27 de maig

-

Dimarts 28 de maig

Tancat

Dimecres 29 de maig

20.15

Idioma de les projeccions:

Doblada al castellà / Versió original en anglès subtitulada al castellà

lletreslogo2.PNG
android-location_icon-icons.com_50512.png
entradesT.png

Carrer General Prim, 7. Vilafranca del Penedès

bottom of page