top of page
Presentación1.jpg
tira llarga.png

El sol del futuro

Una pel·lícula d’humor que planteja com continuar rodant un cinema compromès a l’era de Netflix i els blockbusters

Giovanni, un conegut realitzador italià, es prepara per rodar la seva nova pel·lícula. Però entre el seu matrimoni en crisi, el seu productor francès al caire de la fallida i la seva filla que no li fa cas, tot sembla estar en contra seva! Giovanni s'haurà de replantejar la seva manera de fer les coses, si vol conduir tot el seu petit món cap a un futur brillant.

 

Nanni Moretti estrena la seva pel·lícula més lluminosa i plena de música, un cant a encarar el futur amb alegria. El sol del futuro, presentada a la Secció Oficial de l'últim Festival de Canes, és una bella i commovedora carta d'amor al cinema, a un cinema a contracorrent. Com ja va fer a Caro diario, Moretti torna a fer de si mateix per reflexionar sobre les coses que semblen importar-li a la vida: l'amor, el futur del cinema i del món.

Títol original: "Il sol dell'avvenire"; Direcció: Nanni Moretti; Guió: F. Marciano, N. Moretti, Federica Pontremoli, Valia Santella; Intèrprets: Nanni Moretti, Margherita Buy, Silvio Orlando, Barbora Bobulova i Mathieu Amalric; Qualificació: No recomanada per a menors de 7 anys; País: Itàlia; Any: 2023; Durada: 95 minuts

HORARIS

Divendres 29 de setembre

19.00 (VOSE)

Dissabte 30 de setembre

20.00 (VOSE)

Diumenge 1 d'octubre

19.00

Dilluns 2 d'octubre

Tancat

Dimarts 3 d'octubre

Tancat

Dimecres 4 d'octubre

20.00

 

Idioma de les projeccions:

Doblada al castellà / Versió original en italià subtitulada al castellà

entradesT.png
zazie casal.png
android-location_icon-icons.com_50512.png

Rambla Nostra Senyora, 35-37 (Teatre Casal). Vilafranca del Penedès

bottom of page