Presentación1.jpg
tira llarga.png

El test

Una sensacional i mordaç comèdia amb un immens repartiment

Què triaries, cent mil euros ara o un milió d’aquí a deu anys? La premissa sembla senzilla. Héctor i Paula, un matrimoni amb seriosos problemes econòmics seran posats a prova per Toni, el seu amic ric de la universitat; però primer han de posar-se d’acord sobre la seva elecció. Héctor vol 100.000€ per a intentar renovar el seu bar poc rendible i convertir-lo en negoci d’èxit, però Paula prefereix esperar deu anys al gran premi.

 

Dani de la Orden dirigeix aquesta adaptació de l’èxit teatral de Jordi Vallejo. Cinema intel·ligent i mordaç i que, gràcies a un guió que sap respectar l’esperit original dels quatre personatges, els quals, en clau d’humor negre, són un encertat reflex dels complexos propis de la societat actual, convida a la reflexió i planteja un debat molt interessant: tothom té un preu?

HORARIS

Divendres 30 de setembre

19.00

Dissabte 1 d'octubre

16.45

Diumenge 2 d'octubre

17.30

Dilluns 3 d'octubre

17.15

Dimarts 4 d'octubre

21.45

Dimecres 5 d'octubre

19.30

Idioma de les projeccions:

Original en castellà

Títol original: ‘‘El test’’; Direcció: Dani de la Orden; Guió: Jordi Vallejo; Intèrprets: Miren Ibarguren, Alberto San Juan, Carlos Santos, Blanca Suárez, Antonio Resines i Luna Fulgencio; Qualificació: No recomanada per a menors de 12 anys; País: Espanya; Any: 2022; Durada: 105 minuts

entradesT.png
lletreslogo2.png
android-location_icon-icons.com_50512.png

Carrer General Prim, 7. Vilafranca del Penedès