top of page
Presentación1.jpg
tira llarga.png

El viaje de Julieta

Gala d’inauguració: Premi Most a Julieta Serrano

Celebrarem la vida i carrera de Julieta Serrano, gran musa de Pedro Almodóvar i figura clau dels serials televisius més emblemàtics, amb la projecció del documental que Pancho García Matienzo li dedica. El viaje de Julieta té forma de reunió de velles amistats: hi apareixen Pedro Almodóvar, Antonio Banderas, Ana Belén, Rossy de Palma, Carme Elías, Nuria Espert, Cayetana Guillén Cuervo, Paco León, Marisa Paredes… Les grans cares d’aquell cinema espanyol que ens va canviar la vida, que parlen de com Julieta Serrano els la va canviar a ells. Estrenada al Festival de Màlaga, la pel·lícula suposa una invitació a començar el Most brindant pel caliu humà que el cinema invoca, i que el vi eleva.

 

El documental anirà precedit pel plat fort de la vesprada: l’entrega del Premi Most a Julieta Serrano, que ens visitarà i que rebrà el guardó de part de l’organització del festival. Una trobada entre referents, dones poderoses: val més que us engalaneu. La sessió serà presentada per Tània Sàrrias, periodista i actriu.

 

Amb el patrocini de Família Torres i Xerigots.

 

Amb la compra de l’entrada, el públic d’aquesta sessió podrà adquirir el #PackMost. L’estoig conté una ampolla de Clos Ancestral de Família Torres, una selecció de formatges de Xerigots i una copa del Most Festival. El preu del pack és de 20€, amb l’entrada inclosa!

HORARI

Dijous 3 de novembre

20.00

Director: Pancho García Matienzo; Génere: Documental; Any: 2022; Guió: Pancho García Matienzo, Asier Andueza; Durada: 90 min.; País: Espanya; Idiomes: Castellà; Subtítols: Castellà; Repartiment: Pedro Almodóvar, Héctor Alterio, Antonio Banderas, Ana Belén, Rossy de Palma, Carme Elías, Nuria Espert, Cayetana Guillén Cuervo, Paco León, Barbara Lluch, Marisa Paredes

entradesT.png
lletreslogo2.png
android-location_icon-icons.com_50512.png

Carrer General Prim, 7. Vilafranca del Penedès

bottom of page