Diapositiva1.JPG

En un barrio de Nueva York

El vibrant musical de Lin-Manuel Miranda llueix perfectament a la pantalla del cinema. Un espectacle electritzant tan embriagador com el vell Hollywood i tan modern com el moment actual.

Al barri de Washington Heights a Manhattan, Usnavi s'enfronta a la difícil decisió de tancar el seu negoci i tornar a República Dominicana. De vegades té cura d'una dona gran cubana, però pel que se'l coneix principalment és per lligar amb una de les noies que treballa al saló de bellesa.

 

En aquest barri majoritàriament hispanoamericà els carrers estan fets de música. Però Usnavi té un somni, i encara que arribar a aconseguir-ho és difícil, perquè el món no té en compte als somiadors, aconseguirà posar-lo en pràctica amb la música per demostrar que ni ell ni els seus veïns de The Heights són invisibles.

Direcció: Jon M. Chu; Guió: Quiara Alegria Hudes (Musical: Lin-Manuel Miranda, Quiara Alegria Hudes); Intèrprets: Anthony Ramos, Corey Hawkins, Stephanie Beatriz, Daphne Rubin-Vega, Dascha Polanco; País: EUA; Any: 2021; Durada: 144 minuts; Qualificació: No recomenada per a menors de 7 anys; Gènere: Musical

HORARIS

Divendres 18 de juny  

18.30 - 21.30* (*VOSE)

Dissabte 19 de juny

18.00 - 21.00

Diumenge 20 de juny

17.00 - 20.00

Dilluns 21 de juny

-

Dimarts 22 de juny

Tancat

Dimecres 23 de juny

Tancat

Dijous 24 de juny

19.00

Idioma de les projeccions:

Doblada al castellà / VOSE

entradesT.png