Diapositiva1.JPG

Entre nosotras

Una grandiosa òpera prima, que plasma una realitat rarament vista en el cinema i que en general, ha estat imbuïda de molts prejudicis. Una història d'amor veritable, fràgil i contradictòria per moments, com la mateixa vida.

Nina i Madeleine són dues dones jubilades que fa dècades que viuen secretament enamorades. Des del punt de vista dels altres, inclosa la família de Madeleine, són simplement dues veïnes. Van i vénen entre els seus dos apartaments, compartint les tendres delícies de la vida quotidiana juntes.

 

Però tot canvia quan Madeleine pateix algun tipus de problema neuronal que la porta a l'hospital i la seva condició mental i física comença a ser molt més depenent. La seva vida en comú comença a perillar i la relació intrafamiliar començarà a ressentir-se'n, és llavors quan els secrets començaran a sortir a la llum.

HORARIS

Divendres 26 de febrer  

17.30

Dissabte 27 de febrer

19.45

Diumenge 28 de febrer

19.45

Dilluns 1 de març

Tancat

Dimarts 2 de març

Tancat

Dimecres 3 de març

17.30 (dimecres de cine)

Idioma de les projeccions:

Doblada al castellà

Direcció: Filippo Meneghetti; Guió: Malysone Bovorasmy, Filippo Meneghetti, Florence Vignon; Intèrprets: Barbara Sukowa, Martine Chevallier, Léa Drucker, Jérôme Varanfrain; País: França; Any: 2019; Durada: 95 minuts; Qualificació: No recomenada per a menors de 7 anys; Gènere: Drama

entradesT.png