TRAVESSA 2021.png
tira llarga.png

Nomadland

Entrega de premis de la Travessa dels Oscar 2021 i projecció de la pel·lícula

"Nomadland"  

Diapositiva1.JPG

Guanyadora dels premis Oscar a Millor pel·lícula, Millor direcció per Chloé Zhao, i Millor actriu per Frances McDormand, la gran triomfadora als premis de l’Acadèmia mereix ser visionada al Kubrick, la millor sala de Vilafranca.

Després del tancament d'una explotació minera, tot un poble de Nevada es veu condemnat a la ruïna, ja que tota l'economia del poble depenia de l'esmentat negoci. Fern que, ha treballat tota la vida per a aquesta empresa, es veu obligada a la maduresa de la seva vida a buscar-se la vida i sobreviure d'una altra manera.

 

Fern decideix pujar a la seva furgoneta i posar-se a la carretera convertida en una nòmada moderna, així s'embarcarà en un viatge sense rumb fix, que farà de llar, mentre recorre el país a la recerca d'una feina. Fern es creuarà amb tota classe de persones que canviaran el seu viatge i a la seva persona.

HORARI

Diumenge 2 de maig

Entrega de premis de la Travessa 

19.15* (*VOSE)

Dilluns 3 de maig 

Tancat

Dimarts 4 de maig 

Tancat

Dimecres 5 de maig 

19.30

Idioma de la projecció:

Doblada al castellà / VOSE

Direcció: Chloé Zhao; Guió: Chloé Zhao (Llibre: Jessica Bruder); Intèrprets: Frances McDormand, David Strathairn, Linda May, Charlene Swankie; País: EUA; Any: 2020; Durada: 108 minuts; Qualificació: No recomenada per a menors de 12 anys; Gènere: Drama

entradesT.png
lletreslogo.JPG
entrades.png