Travessa dels Oscars

Entrega de premis de la Travessa dels Oscar 2020 i projecció de la pel·lícula

"Una gran mujer (Beanpole)"  

Una visió tan dolorosa com bella de les conseqüències de la II Guerra Mundial. Kantemir Balagov apropa amb encertat realisme i intencionada visió pictòrica l'ull de la càmera a un entorn assolat per les ruïnes.

Leningrad, 1945. La Segona Guerra Mundial ha devastat la ciutat i derruït els seus edificis, deixant als seus ciutadans en la misèria tant a nivell físic com psíquic. El setge (un dels pitjors de la història) ha acabat, la vida i la mort continuen combatent en el desastre que la guerra deixa després de si.

 

Dues dones joves, Iya i Masha, intenten trobar un sentit a les seves vides. La seva lluita per sobreviure en una ciutat massacrada, el seu esperit de supervivència i la seva gran amistat, es veuen afectades per les dificultats en aquesta àrdua lluita, i volen recuperar tot el que la guerra els hi va prendre.

HORARI

Dijous 13 de febrer a la Sala Zazie 

20.15

Idioma de la projecció:

VOSE

Direcció: Kantemir Balagov; Guió: Kantemir Balagov, Aleksandr Terekhov; Intèrprets: Viktoria Miroshnichenko, Vasilisa Perelygina, Konstantin Balakirev, Andrey Bykov, Olga Dragunova, Timofey Glazkov; País: Rússia; Any: 2019; Durada: 137 minuts; Qualificació: No recomenada per a menors de 12 anys; Gènere: Drama