top of page
Presentación1.jpg
tira llarga.png

EO

La innocència d'un ase en un món hostil

El món és un lloc misteriós, sobretot vist a través dels ulls d’un animal. En el seu camí, EO, un ase gris d’ulls malenconiosos, es creua amb bona gent i d’altra de no tan bona, coneix l’alegria i la pena, i la roda de la fortuna transforma, segons el moment, la seva bona sort en desastre, i la seva desgràcia en felicitat inesperada. Però mai, en cap moment, perdrà la innocència.

 

Nominada a l’Oscar a Millor pel·lícula internacional i guardonada amb el Premi del Jurat al darrer Festival de Canes i amb el premi a Millor Direcció al SEMINCI de Valladolid, és un exercici d'estil de principi a fi. Porta una premissa senzilla a llocs inesperats, de vegades surrealistes, de vegades operístics, i en el seu dinamisme elegant, de vegades directament kubrickians. Jerzy Skolimowski converteix cada bram d'EO en una poètica guitza contra la crueltat.

HORARIS

Dijous 9 de febrer

20.15 (VOSE)

Divendres 10 de febrer

21.30 (VOSE)

Idioma de les projeccions:

Versió original en polonès subtitulada al castellà

Títol original: ‘‘EO’’; Direcció: Jerzy Skolimowski; Guió: Ewa Piaskowska, Jerzy Skolimowski; Intèrprets: Sandra Drzymalska, Lorenzo Zurzolo, Mateusz Kościukiewicz i Isabelle Huppert; Qualificació: No recomanada per a menors de 16 anys; País: Polònia; Any: 2022; Durada: 86 minuts

entradesT.png
zazie casal.png
android-location_icon-icons.com_50512.png

Rambla Nostra Senyora, 35-37 (Teatre Casal). Vilafranca del Penedès

bottom of page