Diapositiva1.JPG

E. T., el extraterrestre

Steven Spielberg va redefinir la ciència-ficció popular amb aquesta meravella eterna i infinita. Una aventura especial meravellosa que no només entreté als joves, sinó que és capaç de treure el nen que tots portem dins.

Un petit ésser d'un altre planeta es queda abandonat a la Terra quan la seva nau, en emprendre el retorn, s'oblida d'ell. Quan Elliot, un noi tímid i solitari de Califòrnia, es topa amb aquest estrany ser inofensiu i espantat, li posa el nom de E. T. i decideix ajudar-lo acollint-lo a casa.

 

Durant la seva estada a la casa, el nen intentarà amagar a E.T perquè cap adult el pugui veure, ja que la policia i els científics volen capturar-lo. Mentrestant, l'objectiu d'Elliot i la seva colla serà contactar amb el planeta natal de l'alienígena perquè puguin rescatar-lo i tornar-lo a la seva veritable llar.

HORARIS

Dissabte 27 de febrer

17.00

Diumenge 28 de febrer

11.30

Idioma de les projeccions:

Doblada al castellà

Direcció: Steven Spielberg; Guió: Melissa Mathison; Intèrprets: Henry Thomas, Dee Wallace, Robert MacNaughton, Drew Barrymore, Peter Coyote; País: EUA; Any: 1982; Durada: 115 minuts; Qualificació: Apta per a tots els públics; Gènere: Ciència-ficció

entradesT.png